BIDIMO, ONLINE BIEDINGSPLATFORM VOOR VASTGOEDMAKELAARS

Vastgoedmakelaars kunnen vanaf 10 augustus woningen te koop zetten op het online biedplatform Bidimo. Via Bidimo kunnen kandidaat-kopers in realtime bieden op woningen waarbij de biedprijzen voor iedereen zichtbaar zijn. Met dit digitaal platform bepaalt de markt de prijs.

De nieuwe manier om vastgoed te kopen en te verkopen zonder zorgen

Geïnformeerde en overtuigde kopers

  • Dankzij de tijd die de kandidaten krijgen om alles in detail te bekijken en hun bieding grondig voor te bereiden, ontvangt u ernstige, volledige en correcte voorstellen.

Controle van de verkooptijd

  • Elke stap van de verkoop is gepland. Zodra de biedingsprocedure is gesloten, kiest u binnen 48 uur het voorstel dat u het meest interesseert, terwijl u over alle nodige informatie beschikt.

De marktprijs

  • Geen toeval meer bij de schatting van uw eigendom. U krijgt de prijs die u het beste past. Via Bidimo kunnen kandidaat-kopers in real-time bieden op woningen waarbij de biedprijzen voor iedereen zichtbaar zijn. Met dit digitaal platform bepaalt de markt de prijs.

De voordelen

  • Voor de kopers: Geen onaangename verrassingen dankzij Bidimo! U koopt het vastgoed van uw dromen zonder een detail te missen. Met uw makelaar neemt u de tijd om uw bod voor te bereiden en volgt u de evolutie van de prijzen van andere geïnteresseerde kopers in real time.
  • Voor de verkopers: Bidimo is de ideale oplossing om uw huis of appartement probleemloos, aan de ideale kandidaat, tegen de scherpste prijs en in recordtijd te verkopen. Ondertussen krijgt u ook het advies van een vastgoedprofessional.

Bidimo versus Biddit

  • Bidimo lijkt op Biddit, het online biedingsplatform waarmee notarissen al vier op de vijf van hun openbare verkopen doen.
  • Het grote verschil is dat Bidimo geen openbare verkopen doen, die kunnen bij wet alleen door notarissen worden georganiseerd. Bidimo zet woningen onderhands te koop en koppelen daar een biedingsprocedure aan. Het grote voordeel voor de verkoper daarbij is dat een woning die via Bidimo wordt verkocht, niet automatisch naar de hoogste bieder gaat. De verkoper kan op basis van de informatie uit de biedingen zelf een keuze maken.

Patrimmonium & Bidimo

Sinds heden is er ook een samenwerking van Patrimmonium met Bidimo om onze klanten een nog betere service te kunnen aanbieden.

bidimo-online-bieden-op-huizen
Graag meer weten over Bidimo of interesse om uw woning samen met Patrimmonium en Bidimo te koop te stellen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info