De gratis Verzekering Gewaarborgd Wonen helpt uw hypothecaire lening af te betalen wanneer u ziek wordt of uw job verliest

De Verzekering Gewaarborgd Wonen

Wie een hypothecaire lening afsluit voor het kopen, bouwen of verbouwen van een woning, kan zich met de verzekering gewaarborgd wonen kosteloos verzekeren tegen inkomensverlies door plotse werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Zo helpt de Vlaamse overheid u uw lening af te betalen als u een tijd niet kunt werken.

Uitbreiding verzekering gewaarborgd wonen van 15/06/2021:

Vanaf 15/06/2021 mag de woning waarvoor u de verzekering gewaarborgd wonen aanvraagt een hogere maximale verkoopwaarde hebben als de woning is gelegen in één van de gemeenten opgenomen op deze lijst. Deze verhoogde maximale verkoopwaarde is thans voorbehouden voor woningen gelegen in vlabinvestgebied en wordt uitgebreid naar de gemeenten met een hogere gemiddelde verkoopwaarde opgenomen op de lijst.

Wat betekent dit voor u? Ligt uw woning in een gemeente opgenomen in de PDF icon lijst gemeenten verhoogde verkoopwaarde dan mag de verkoopwaarde van uw woning maximaal 387.310,00 euro (vanaf 01/01/2022bedragen in plaats van 336.790,00 euro (vanaf 01/01/2022).

Bron: www.wonenvlaanderen.be