Tijd voor Woman caves Na het artikel over ‘man caves‘ maken we nu tijd voor de vrouwen onder ons. Zoals bij de man caves zijn woman caves verschillend voor iedereen, want uiteraard ziet een droomkamer er voor elke vrouw anders uit. Toch ben je meer dan welkom om even weg te dromen in deze ruimtes.

Een kamer gevuld met boeken, make-up, fitness materiaal, planten of knutselmateriaal, hier wil elke vrouw eventjes ontspannen na een hectische dag. Misschien wel met een glaasjes wijn, een geurkaars aan en wat goede muziek? Wat vooral belangrijk is bij het aankleden van je woman cave: geef er een persoonlijke toets aan. Je komt pas echt tot rust wanneer je volledig en onbeschaamd jezelf kan zijn in een ruimte die daarbij aansluit.

😉

Heb je geen extra kamer in huis om die helemaal te personaliseren, dan is het misschien leuk om toch nog even je persoonlijke bubbel te doorbreken en de man- en woman cave te combineren. Óf je man krijgt een man cave zodat hij daar in kan wegduiken, en de rest van het huis is van jou? Dat is natuurlijk ook een optie.

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby zoals bullet journaling, naaien, bloemschikken,… of zoek je gewoon een goed excuus om je even te verwennen met wat me-time? Dan willen we je graag wat inspiratie geven.

Laat je inspireren in deze 23 plekjes voor en door vrouwen:

Nog meer inspiratie nodig? Volg ons dan zeker even op Pinterest.

Bron: zimmo