Sommige huizen zijn te waanzinnig voor woorden en toen we Razor House zagen, vielen onze monden open van verbazing. We nemen jullie mee richting La Jolla in Calfornië (VS), waar deze onwaarschijnlijke parel te vinden is! Prijskaartje: 26 miljoen euro. Begin maar al te sparen!

We staan op Razor Point, een van de meest Westelijke punten van de Amerikaanse staat Californië, waar het gelijknamige Razor House te koop staat. Meer Hollywood dan deze woning kan glitter en glamour volgens ons niet uitstralen. Zes slaapkamers, zes badkamers en een onwerkelijk interieur én exterieur zijn maar enkelen van de troeven die deze luxevilla uit 2007 een nieuwe eigenaar moeten bezorgen.

Het Razor House is de voorbije jaren een ware attractie geworden. Het staat te boek als een van de meest onwaarschijnlijke panden ter wereld en is begeerd door menig vastgoedmagnaat. En dat begint allemaal bij de buitenkant, dat met wit gepolijst beton en een staal-glas-combinatie pure luxe uitstraalt.

Ook binnen is het likkebaarden in het bijna 10.240 vierkante meter grote huis en de technologie staat er niet stil. Zo is alles -van de muziek, het licht en schaduw tot wat je maar kan bedenken- te bedienen via de huiselijke iPad. Gemaakt voor de echte miljardairs of filmsterren -al worden vorige eigenaars streng afgeschermd- die hun hart hier rustig kunnen ophalen. Want waar ter wereld kan je beter tot rust komen dan met de oneindigheid van de oceaan… vanuit je luie zetel, je persoonlijke spa of bioscoop!

Met zes slaapkamers, zes badkamers, een spa op het dak (én een ingebouwde in huis), een fitnessruimte en een bioscoopzaal ben je al even zoet. Maar ook de tuin is er eentje om duimen en vingers van af te likken. Zo staat er een gastenverblijf van maar liefst 1.301 m² woonoppervlakte, enkele keren groter dan de gemiddelde Vlaamse woning. Daarnaast is het ook nog lekker genieten op één van de vele terrassen die de woning zoet is. Het zicht op de oceaan krijg je er zomaar bij.

Maar het paradepaardje moet wel het uniek ontworpen zwembad zijn. In de categorie infinity pool -een zwembad die opgaat in de achtergrond van een zee of oceaan- is deze surrealistische illusie eentje waar we ‘s avonds met veel plezier willen genieten van een drankje, of toch iedereen uitnodigen voor het allerbeste zwembadfeestje ter wereld!

Foto: coldwellbanker.com

Bekijk de woning nog eens in sneltempo met het filmpje hieronder!

Share.