De huizenmarkt zit in de lift en het lijkt of de huizen als warme broodjes de deur uitvliegen. Toch is het zo belangrijk om je huis heel goed te presenteren! Want je huis verkopen is één, maar verkopen aan de hoogste prijs is een ander verhaal….

Natuurlijk wil je als eigenaar de hoogst mogelijke opbrengst voor jouw woning en daar hoort een goede makelaar bij, die zorgt voor een top presentatie en een goede en unieke verkoopformule.
Maar hoe vind je nu een goede makelaar, die er alles aan doet om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen?

Waarop moet je zoal op letten…

De online presentatie op de immosites en Facebook

Voor mensen die een huis willen kopen, begint de zoektocht veelal bij immovlan, zimmo en immoweb of de website van de makelaar.  En natuurlijk helpt Facebook  ook een handje.
Veel makelaars zeggen… we plaatsen de woning op de vastgoedsites en Facebook en that’s it. “Hop, naar de volgende…”
Maar zo eenvoudig is het niet…. Vinden wij althans.

Door de woning alleen op deze sites te plaatsen en te delen op Facebook maak je geen onderscheid.  Uiteraard zijn deze vastgoedsites heel belangrijk,  maar er is nog veel meer…

De Patrimmonium-formules zijn een must.  Je krijgt een 2D/3D Plattegrond, 360° foto’s, een drone en een video. De kopers maken een interactieve tour door een huis en het huis komt zo, als het ware, tot leven. Een absolute meerwaarde dus.

Conclusie…

Het gaat niet alleen om het verkopen van jouw woning, maar ook hoeveel je op het einde zal overhouden! Denk goed na met welke vastgoed makelaar je in zee gaat. Maakt hij veel beloftes? Wat heeft de makelaar te bieden? Wiens belang behartigt de makelaar nu echt?  Denkt de makelaar met je mee?  Ben je 1 van de vele woningen die hij te koop heeft?

Patrimmonium Makelaars

Wij helpen je natuurlijk graag verder. Bij Patrimmonium bent u steeds een belangrijke klant en zorgen wij altijd voor een top presentatie en zullen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning halen. Daar kun je op rekenen!

Lees de ervaringen van onze klanten op het internet en sociale media.