Investeren in vastgoed

Contacteer ons vrijblijvend indien je vragen hebt om te investeren in vastgoed.  Dit kan op verschillende manieren.  Na ons gesprek kunnen we je verschillende voorstellen doen en je hierin begeleiden.

Je koopt een eigendom via Patrimmonium dat je zelf gaat verhuren en je laat je eventueel bijstaan door onze diensten. Of je wilt zorgeloos, veilig en rendabel investeren in vastgoed.

RENDABEL

Hoge, vaste nettorendementen

Tastbare hefboom bij financiering

Aankoop in volle eigendom

Realistisch zicht op meerwaarde

VEILIG

Gewaarborgde inkomsten

Geen kleine lettertjes

Centrale locaties

Laag investeringsrisico

ZORGELOOS

Onafhankelijk vastgoedadvies

Verhuur & beheer door professionele, ervaren spelers

.

.

investeren in vastgoed
  • Bent u op zoek naar een investering die niet enkel een hoog rendement biedt, maar ook zekerheid en veiligheid? Een investering die u bovendien niet al te veel tijd of moeite kost, en dus een ideaal alternatief vormt voor de grillige beurskoers en kabbelende spaarboekjes?
  • Bij onze partner vindt u all-in investeringsformules voor residentiële nieuwbouwprojecten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, of het nu gaat om zorgvastgoed of studentenflats. Bij elk project worden vooraf de verhoudingen tussen kwaliteit, bereikbaarheid, rendement, comfort en andere succespijlers zorgvuldig bestudeerd. Zo is de toekomst en duurzaamheid van uw investering steeds gewaarborgd.

Succesvol investeren in vastgoed

Bij een vastgoedinvestering gaat u best niet over één nacht ijs. Heeft u interesse in een persoonlijk investeringsplan? Bij REALIS ontvangt u voor u investeert een op maat gemaakt stappenplan dat rekening houdt met onder andere fiscaliteit, budget als persoonlijke voorkeuren. Op die manier krijgt u als investeerder een onderbouwd beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing nemen die gebaseerd is op feiten en geschatte resultaten. Zo kunt u bij REALIS zeker zijn van een degelijke rendementsberekening. Wij beloven geen luchtkastelen en toveren niet met bruto en netto. Bij REALIS houden we altijd dezelfde rendementsberekening aan, zodat u op voorhand goed kunt inschatten wat uw investering zal opbrengen.

investeren in vastgoed

Residentie BOTANIC Parkappartementen

Wonen in het groen in Puurs.
Genieten van smart services op maat.

investeren in vastgoed

Campus DEBERIOT Studentenflats

Moderne studentenflats middenin studentenstad Leuven.

investeren in vastgoed

YUST – Young Urban Style Citylofts

Urban lifestyle project met citylofts in hartje Antwerpen.

Contacteer ons voor verdere inlichtingen