Vlakbij het kloppende hart van Luik vindt u de site Parc d’Elise. Daar staan 27 nieuwbouwappartementen van Résidence Mésange.

Het groeiend potentieel van de locatie en de grote huurmarkt voor dit unieke gebouw maken van Résidence Mésange een zeer sterke investering.

 

De troeven

💹 Rendabel 💹
Résidence Mésange brengt een uitzonderlijk hoog nettorendement van maar liefst 7,3%(1) met zich mee.

De locatie kent ook een grote, groeiende huurmarkt doordat verschillende overheden en multinationals investeren in de regio. Het potentieel van de locatie zal ook alleen maar groeien.

U geniet ook van een aanlooprendement(2) wanneer u beslist om te investeren in Résidence Mésange. Oftewel: zelfs wanneer het project nog niet is opgeleverd, ontvangt u inkomsten uit uw investering.

Ten slotte zijn de huurinkomsten geïndexeerd, wat betekent dat uw inkomsten volledig inflatiebestendig zijn.

🔐 Veilig 🔐
U heeft een realistisch zicht op de meerwaarde van uw investering dankzij de uitstekende ligging van de nieuwbouwappartementen.

Doordat Résidence Mésange appartementen aanbiedt van 1, 2 of 3 slaapkamers kunt u ook rekenen op uitgebreide interesse van jonge koppels, senioren, gezinnen of alleenwonenden!

U kunt ook rekenen op gewaarborgde huurinkomsten(3) voor jaar 1 vanaf de voorlopige oplevering.

investeren in Luik
zoekt u een interessant project?
🤝 Zorgeloos 🤝

De entourage rond Résidence Mésange bestaat alleen maar uit solide partijen. U kunt er dus op vertrouwen dat het project in perfecte staat wordt afgeleverd.

Wist u trouwens dat het mogelijk is uw investering te laten verhuren en beheren door een professionele partner? Ook dat is mogelijk!

Contacteer ons vlug voor meer info over dit prachtige project.

david@patrimmonium.be