Met de huidige inflatie verliest het geld op uw spaarboekje andermaal aan koopkracht. Wat kunt u doen om de waarde van uw spaargeld op peil te houden?

De opbrengst op uw spaarboekje volstaat dus lang niet om uw koopkracht te behouden. En het einde lijkt nog niet in zicht.  Terwijl er geen uitzicht is op hogere spaarrentes, lijkt de inflatie alleen toe te nemen.

  • De inflatie knabbelt al enkele jaren aan het spaargeld op uw spaarboekje en zal dat ook de komende jaren doen.
  • Wie de koopkracht van zijn spaargeld wil behouden, moet op zoek naar alternatieven gaan.
  • Aandelen, goud en vastgoed worden als de meest interessantste beleggingen gezien om uw spaargeld te beschermen.

investeren in vastgoed

De keuze van het vastgoed is cruciaal om een rendabele investering te maken. ‘De belangrijkste vraag is of u voor het eigendom de juiste huurder kunt aantrekken. Leegstand is de dooddoener voor investeringsvastgoed. Een realistische huurprijs vooropstellen is zeer belangrijk en ga op zoek naar een stabiele huurder.  Een huurrendement van 3 à 5 procent moet je kunnen realiseren. ‘Let op voor vastgoedprojecten die 9 of 10 procent rendement beloven. Dat bestaat gewoon niet. Ofwel is de huurprijs niet houdbaar en is er risico op leegstand, ofwel wordt er gegoocheld met cijfers door vastgoedontwikkelaars.

Wij kunnen samen met u een op maat gemaakt stappenplan maken dat rekening houdt met fiscaliteit, budget en uw persoonlijke voorkeuren.  Wij kunnen u ook een zorgeloos product voorstellen waarbij professionele en ervaren spelers de verhuur én het beheer van uw eigendom op zich nemen.

zorgeloos investeren in vastgoed

Neem vrijblijvend contact op met ons zodat we u wegwijs kunnen maken in investeringsvastgoed.