OVER ONS

Kantoor Lier

Maasfortbaan 241

Kantoor Schilde

Hagedoornlaan 1
Patrimmonium

Over Patrimmonium

Ontstaan vanuit de vraag van de vastgoedmarkt naar professionalisering en een “no nonsense” aanpak, is Patrimmonium ter uwer beschikking met 2 kantoren.
Patrimmonium is een innoverend & jong kantoor dat zich dynamisch op de vastgoedmarkt beweegt met een creatieve strategie en een weldoordachte visie.
Onder het motto: “waar we goed in zijn, willen de beste in worden”.  Met onze formules krijgt u als eigenaar de grootst mogelijke waarborg en flexibiliteit, of het nu gaat om de verkoop van uw eigendom, de aankoop, verhuur of rentmeesterschap.
Als u een persoonlijke, eerlijke, betrouwbare & servicegerichte benadering zoekt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wie is Pieter ?

Pieter Lys
Vastgoed is altijd een passionele hobby geweest waar ik sinds enkele jaren mijn beroep van heb gemaakt. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben bij een gerenommeerd Antwerps vastgoedkantoor was het ideale moment aangebroken om eigen kantoren op te starten.
Met 30 jaar commerciële ervaring waarvan de laatste 10 jaar in een gemengde commercieel/administratieve functie kan ik de behoeftes van zowel de eigenaar als de geïnteresseerde zeer goed inschatten.
De zeldzame momenten dat ik niet met vastgoed bezig ben, vind je me thuis of onderweg met de motor.

Wie is David ?

David Dykmans
Ik sta bekend om mijn zeer persoonlijke verkoopbegeleiding en bekwaamde me door de jaren heen als een uiterst gedreven onderhandelaar. Correcte waardebepalingen maken en mijn eigenaars een optimale service bieden zijn mijn doelen.
Helpen is graag gedaan.
“Oog voor detail” was het motto van mijn jarenlange ervaring in de reclame-sector en is dat nu ook in het vastgoed.
Als ik niet bezig ben met uw vastgoed kan U mij terugvinden als supporter van mijn zonen, bij Voetbalclub K.Berchem Sport  ofwel bij Basketbal Red Vic en Elite Academy.

Recente nieuwsberichten