centraal gelegen meergezinsproject te koop

Veldstraat 53, Knesselare Aalter, België

Details

Deze zeer centraal gelegen projectzone in Knesselare – bestaande uit een schoolgebouw inclusief 96 zonnepanelen en aanpalende rijwoning – biedt een uitgelezen kans voor een promotor.  De oppervlakte van 36a 95ca geeft voldoende mogelijkheden tot de creatie van een mooi meergezinsproject.

De site omvat: een schoolgebouw met 96 zonnepanelen, een bibliotheek, een woning, 2 cabines, bijhorende parking, fietsenberging, tuin en medegaande grond gelegen te 9910 Knesselare, Veldstraat 53-55 en Hoogte 3

Ingezoomd grafisch plan van het RUP met aanduiding van de site, volledige beschrijving pand en indelingsschets, zie beschrijving pand.

 

Bijzondere verkoopvoorwaarde – gebruiksrecht – afkoppelen leidingen – erfdienstbaarheid

Verder gebruik van de lokalen voor Academie, KMTO en Het Klavertje Vier dient te worden toegestaan voor de schooljaren 2022-2023 en 2023-2024.

Regeling tot afkoppeling centrale verwarming op heden dienstig voor het aanpalend gebouw – leidingen.

Er wordt een erfpachtrecht gevestigd van 32,3 m2 en een bijhorende erfdienstbaarheid- en toegangsstrook voor de hoogspanningscabine in de Veldstraat 53 cfr. opmetingsplan 16 april 2015.

[meer info…]

Stedenbouwkundige voorschriften

– RUP centrum Knesselare Toelichtingsnota
– RUP centrum Knesselare Stedenbouwkundige voorschriften
– RUP centrum Knesselare Plan
– RUP centrum Knesselare Plan 2
– RUP centrum Knesselare Grafisch Plan
– RUP centrum Knesselare Beslissing

Biedingsprocedure:

De gebouwen worden te koop aangeboden via COVAST en werken volgens de procedure van biedingen. De eerste biedingsronde loopt tot en met 12/09/2022. U kan via ons een bod plaatsen (bodformulier verkrijgbaar bij Patrimmonium Makelaars).

Kopen of Huren

  • ID: 10005
  • Views: 460