ex gemeentehuis van Poederlee

Dorp 30, Lille, België
Contacteer ons voor prijsopgave

Details

Beschrijving

ERFPACHT-  Het pand betreft het vroegere gemeentehuis van Poederlee, gelegen Dorp 30. Dit pand kan, naast bewoning (mits renovatie), ook voor andere functies gebruikt worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om er een horecazaak in te richten of een kleine winkel, een dokterspraktijk, een ontmoetingscentrum, een tentoonstellingsruimte, een kunstatelier, een fotostudio, …

Te vererfpachten oppervlakte: 254 m².

Het pand deed in het verleden dienst als gemeentehuis van Poederlee. Het gebouw en linker gedeelte van het perceel wordt in de erfpacht opgenomen, de fietsenstalling en rechterdeel van het perceel blijven publiek toegankelijk.

Via een recht van doorgang dient de achterliggende elektriciteitscabine toegankelijk te blijven.

Indeling:

Gelijkvloers: inkomhal, hal, voorkamer, toilet, bureauruimte, traphal.

Verdieping: 2 ruimtes.

 

Bijzondere voorwaarden en gunningscriteria, een nieuwe invulling met respect voor de historische waarde van het gebouw:

De erfpachter zal bij verbouwing dienen rekening te houden dat de architecturale erfgoedwaarde van de buitenkant in ere dient bewaard te blijven (bijvoorbeeld het plaatsen van eventuele reclameborden dient architecturaal te passen, geen zichtbare installaties van airco aan de buitenkant, enz.)

De erfpachter mag het schilderij van Reginald Gosling niet verwijderen en dient het verder in een goed onderhoud te voorzien lopende de erfpachtovereenkomst.

De termijn van de erfpacht kan onderdeel uitmaken van een onderhandelingsprocedure met de bieders.

Zie modelovereenkomst en bijzondere voorwaarden en gunningscriteria voor het vestigen van erfpacht op een deel van een onroerend goed, gelegen te Dorp 30, 2275 Lille (Poederlee).

Het gebouw wordt te koop aangeboden via COVAST en werken volgens de procedure van biedingen. De eerste biedingsronde loopt tot en met 09/08/2021. U kan via ons een bod plaatsen (bodformulier verkrijgbaar bij Patrimmonium Makelaars).

Kopen of Huren

  • ID: 8005
  • Views: 452