ONZE SERVICES

Kantoor Lier

Maasfortbaan 241

Kantoor Schilde

Hagedoornlaan 1
Patrimmonium vastgoedmakelaars

U wenst uw woning te verkopen

Een huis verkopen is een grote beslissing en geen dagelijkse bezigheid voor u als eigenaar. Laat dit nu juist onze specialiteit zijn.
Bij ons kan U vertrouwen op vakkennis. Een realistische waardebepaling, een doeltreffende verkoopstrategie uitstippelen, gerichte publiciteit en de juiste koper vinden behoord tot ons takenpakket.

U wenst uw woning te verhuren

Het verhuren van uw eigendom is een tijdrovende en precieze bezigheid. Wij trachten potentiële huurders steeds goed te screenen zodat u zorgeloos van uw investering kan genieten.
Patrimmonium vastgoedmakelaars

Aankoopbemiddeling

Het kopen van een eigendom is geen sinecure. Steeds meer en meer kopers zien de voordelen van een aankoopmakelaar. (technische inspectie en raad, realistische waardebepaling of onderhandelingen voeren)
Als U uw droomwoning in het vizier heeft bent U soms verblind voor enkele valkuilen.
Wij begeleiden u bij het nemen van een juiste beslissing door een realistisch beeld te geven en door onze analyse, uw onderhandelingspositie te versterken.

Rentmeesterschap

Laat het beheer van uw eigendommen over aan een ervaren partner. Rentmeesterschap wordt steeds veeleisender en ingewikkelder.
Patrimmonium is er om U als eigenaar te ontlasten van alle mogelijke problemen en tegelijk dienen we uw belangen als eigenaar.
We creëren een optimale relatie met uw huurders. U zal enkel de vruchten plukken van uw investering.

Recente nieuwsberichten