Toen we de vraag kregen van Dieter Seuntjens, meer dan 40 jaar eigenaar van de bekende fotografie zaak in Merksem, om zijn eigendom op de Bredabaan te verkopen waren we uiteraard laaiend enthousiast om hieraan mee te werken.

Het icoon van de fotografie in Merksem helpen was dus een super leuke uitdaging.  Het betreft het gebouw op de Bredabaan 747 dat ook een achteruitgang-toegang heeft in de Van Praetlei.  Met een winkelruimte van meer dan 600m² + 2 wooneenheden op de Bredabaan was dit niet evident.  We zijn dan de discrete verkoop opgestart maar toch genoeg ruchtbaarheid gegeven aan onze zoekende klanten en partners.  Er zijn verschillende kandidaten geweest met toffe initiatieven om een vervolg te maken op deze succesvolle ondernemer.

Uiteindelijk hebben we de ideale kopers gevonden waarmee het vanaf het eerste bezoek ter plaatse ongelooflijk goed klikte.  Patrimmonium wenst dan ook de kopers veel succes voor hun project en wensen zaakvoerder Dieter enorm veel plezier met zijn pensioen en de veel vrije tijd die hij gaat krijgen.

Mensen helpen en gelukkig maken, zoals hier weeral bewezen, is waar Patrimmonium Makelaars voor staat.  Contacteer ons gerust indien je vragen hebt over onze werkwijze.

PS: Via Lutgard Heyvaerts van Comtext perscommunicatie heeft Dieter nog veel persbelangstelling gekregen om zijn pensioen en 40-jarige carrière met glans af te sluiten.

Publicaties: Het Laatste Nieuws, ATV,  en uiteraard via het platform van Patrimmonium